Spring Fields Homestay Private Pool di Semenyih

Homestay Private Pool di Semenyih

Homestay Private Pool di Semenyih

Homestay Private Pool di Semenyih ni memang awesome. Pada yang malas nak ke Melaka untuk cari swiming pool takyah jauh2 kat Semenyih pun ade. Dalam 30minit sampai dari KL.

Voucher Tempahan di AGODA Untuk Pembaca Kami Klik Sini

Homestay Private Pool di Semenyih terletak di kawasan kejiranan yang selesa. Ia juga dikelilingi oleh bandar utama dengan kemudahan asas sedia ada yang sesuai untuk percutian keluarga mahupun kawan-kawan.

Homestay Private Pool di Semenyih ni juga dilengkapi dengan ruang dapur yang luas dengan pemandangan kolam renang, beserta kemudahan BBQ, kawasan permainan PS4. Yang paling best terdapat basikal percuma untuk digunakan oleh anak-anak dan berdekatan taman kecil untuk anak bermain.

Akses Daftar Masuk

Homestay Private Pool di Semenyih ini juga dilengkapi dengan akses daftar sendiri untuk daftar masuk & keluar tanpa menunggu tuan rumah. Jimat masa anda.

Bilangan Tetamu

Homestay Private Pool di Semenyih ini untuk muslim sahaja. Yang penting ia boleh memuatkan 16 tetamu dengan keselamatan 24 jam sekuriti tersedia.

Manakala ruang tamunya berhawa dingin begitu juga dengan setiap bilik tidur. Semua dilengkapi aircond. Kalau musim hujan ni anda dapat menggunakan mandian air panas yang ada di setiap bilik mandi.

Kolam renang peribadinya juga sesuai untuk kanak-kanak dan juga dewasa. Paling best, taman permainan terletak di sebelah rumah. Senang anak-anak nak bermain nanti.

Dan paling best terdapat PS4 tu. Bolehla nak lawan FIFA or PES. Apps Netflix dengan TV Andorid 55 Inchi juga disediakan bagi mereka yang nak menonton filem kegemaran bersama-sama.

Paling best basikal percuma disediakan untuk anda berbasikal di denai mengelilingi perbandaran dan pergi ke South Creek Park atau Adventure Park.

Tarikan Yang Ada di Homestay Private Pool di Semenyih

Antara tarikan yang ada di Homestay Private Pool di Semenyih ini:
-Ecohill Mall, Ecohill Walk, Ecohill Taipan, Ecoajestic City
-Pasar raya, kedai runcit, iaitu Jaya Grocer, Econsave, Lotus
-F&B iaitu Starbucks, Pizza Hut, McD, Tealive, Subway, US Pizza dsb.

Cara Booking

Booking di airbnb: Klik Sini
Booking agoda guna:

Gambar

Korang dah baca tentang: Homestay Siap Ada Pantai Buatan