12 Kedai Makan Ikan Patin Temerloh Masak Tempoyak Yang Confirm Sedap

Artikel kalini kami akan kongsikan restoran yang sedap menghidangkan patin tempoyak di Temerloh, patin tempoyak near me, patin temerloh yang sedap yang mendapat review tinggi dari kalangan yang pernah makan. Jom tengok senarai Kedai makan ikan patin Temerloh yang sedap dan selesa.

Pakej Percutian Termurah hanya di CUTI-CUTI MALAYSIA

Senarai Kedai makan ikan patin Temerloh

Berikut merupakan antarai senarai kedai ikan patin Temerloh yang menjadi pilihan ramai.

Saiful Patin Gulai Masam

Kedai Makan Ikan Patin Temerloh

Kedainya betul-betul terletak di tepi Sungai Temerloh. Mengikut review pengunjung di situ

Gulai patin sedap dan banyak menu pilihan. Masakan kena dengan selera. Paling suka ikan patin pekasam, masak lemak kulat sisir dan kerabu tauge, memang tak mengecewakan

Sedap. Lauk banyak. Suasana pun best tepi sungai pahang. In Sha Allah kami akan datang lagi dan recommend ke saudara dan rakan-rakan.

Antara kedai makan ikan patin Temerloh yang anda mesti pergi untuk pekena masakan patin tempoyak.

Alamat: Dataran Patin, Tanjung Keramat, Kampung Bangau, Temerloh
No Telefon: 018-222 6577
Waze / Google Map: Saiful Patin Gulai Masam

Kancil Raja Patin

kedai ikan patin temerloh

Tempat yang cantik dan selesa. Kalau datang dengan keluarga ramai tu sesuai makan di sini. Inipun merupakan salah satu kedai ikan patin tempoyak di Temerloh yang terkenal dan sedap.

Alamat: 63, Jalan BDS 1, Bukit Desa Semantan, 28000 Temerloh, Pahang
No Telefon: +6013 886 6164
Waze / Google Map: Kancil Raja Patin

Selera Patin Madu

kedai makan di temerloh

Kedai yang resepi turun temurun pure gulai kedai patin tempoyak Temerloh Pahang berbaloi dengan pemandangan tepi Sungai Pahang

Alamat: 63, Jalan BDS 1, Bukit Desa Semantan, 28000 Temerloh, Pahang
No Telefon: +6013 886 6164
Waze / Google Map: Selera Patin Madu

Akok Sayang Selera Pangsenam

tempat makan di temerloh

Alamat: Kg Padang Kerbau Pangsenam,Jalan Ke Triang Temerloh Pahang
No Telefon: +6019 993 6526
Waze / google map: Akok Sayang Selera Pangsenam

C’WOK CAFE Patin Tempoyak

ikan patin temerloh tepi sungai

Patin tempoyak, lampam goreng, pais patin atau talapia, daging salai masak lemak cili api, ayam kampung masak lemak cili api antara menu pilihan yang ada setiap hari.

Jadi tidak salah mengatakan yang kedai ini menjadi pilihan mereka untuk merasa ikan patin tempoyak yang sedap.

Alamat: Lot 458, Kampung Raja Songsang 28000 Temerloh
No Telefon: +6011 1069 6427
Waze / Google Map: C’WOK CAFE Patin Tempoyak

Patin Pak Usop

Patin tempoyak temerloh Pak Usop

Mengikut review para pengunjung

Dulu dan kini, kalau perjalanan ke pantai timur wajib singgah ke Gerai Makan Pak Usop pkene gulai patin tempoyak, memang sedap, potongan ikan pun besar. Harga masih murah. Puas hati dan berbaloi.

Alamat: B-12 Gerai Makan MPT, Lurah Semantan, 28000 Temerloh
Waze / Google Map: Patin Pak Usop

Selera Patin Bangau

restoran temerloh ikan patin
Selera Patin Bangau

Antara review dari pengunjung di situ

Sebelum pulang, singgah makan tengahari di Selera Patin Bangau di Temerloh. Sedap belaka lauk-pauknya especially patin tempoyak dan patin pais. Patin pun fresh dari sangkar patin di sungai berdekatan.. Sambil menjamu selera dapat melihat pemandangan sungai Temerloh.

Alamat: No 28m Jalan Kg Baru, Kg Bangau Tanjung, Temerloh
No Telefon: 013-996 4100
Waze / Google Map: Selera Patin Bangau

Restoran Tok Gajah Temerloh

Restoran patin tempoyak Tok Gajah Temerloh

kawasan luas, banyak pilihan makanan. Yang nak cuba ikan patin, ikan baung semua ada. Yang tak makan ikan sungai jangann risau, ada pelbagai hidangan lain, banyak pilihan

Alamat: Kg. Batu Empat, Jalan Maran 28000 Temerloh
No Telefon: 013-922 6308
Waze / Google Map: Restoran Tok Gajah Temerloh

Restoran Potrodong Claypot Patin Tempoyak Temerloh

Claypot Patin Tempoyak Temerloh

Makanan yang sedap dan segar dengan harga yang berpatutan. Patin tempoyak dimasak dalam hot pot sangat menyelerakan. Sangat disyorkan untuk penggemar patin.

Alamat: K3-1 & K3-2 jalan tengku Ismail, persiaran damai court, 28000 temerloh pahang 28000 Temerloh
No Telefon: 012-979 1719
Waze / Google Map: Restoran Potrodong Claypot Patin Tempoyak Temerloh

Angah Maju

Angah Maju patin tempoyak

Mengikut review dari pelanggan yang datang memang rekemen kedai ni

Harga sangat berpatutan, lauk banyak pilihan. suasana makan yang selesa tepi tebing sungai temerloh. Sangat sesuai makan dengan family breakfast waktu pagi. Nasi kerabu, ayam bakar dengan solok lada dia padu.

Alamat: no 14 kg pangsenam jalan triang
No Telefon: 017-953 3087
Waze / Google Map: Angah Maju

Gobang Maju Tol Patin Tempoyak

Gobang Maju Tol Patin Tempoyak

Kalau nak yang mudah parking, kedai luas dan banyak pilihan boleh ke resotran Gobang Maju ni. Exit temerloh menuju ke bandar Temerloh akan nampak kedai dia belah kiri.

Merupakan antara kedai makan ikan patin temerloh yang menjadi pilihan ramai kerana keselesaannya.

Alamat: Exit tol temerloh, menuju bandar, belah kiri
No Telefon: 019-9696738
Waze / Google Map: Gobang Maju Tol Patin Tempoyak Temerloh