MyRus Resort Langkawi Hotel Bertemakan Kartun

Pilihan hotel terbaik untuk bawak anak ke Langkawi

MyRus Resort Langkawi

MyRus Resort Langkawi
Resort ni konsep dia mcm igloo house. Korang boleh pilih nak theme apa. Dekat sini ada theme dinasour, ada pirates, ada barbie, adidas and etc. Jadi korang boleh pilih apa yang sesuai ikut anak korang.

MyRus Resort Langkawi ni ada 16 buah sahaja kalau tak silap. Setiap bilik tema berlainan. Ada mickey, ada watermelon, ada princess, soccer dan mcm2 lagi. Kalau anak perempuan ambil la bilik yang bertemakan princess. Decoration bilik simple tapi nampak menarik.

MyRus Resort Langkawi tempat menarik

MyRus Resort ni juga mesra kanak-kanak dan ada mini waterpark untuk kanak-kanak dan slide utk dewasa. Ni yg buatkan budak-budak happy bile stay sini.

MyRus Resort juga berdekatan dengan Pantai Tengah, Pantai Cenang dan Langkawi SeaWorld. Mudah sikit nak plan itinerary nanti kan.


Korang kalau nak kesini prepare je tiket siap-siap. Maklumla Langkawi ni banyak tempat menarik tau. So kalau dah prepare tiket siap-siap takdela kalut nak beli dekat sana nanti.

Tiket tempat menarik di Langkawi ni korang boleh tengok di: Tiket Tempat Menarik di Langkawi

Resort ni memang sesuai untuk keluaga yang ada anak kecil sebab konsep bilik dia sendiri dari macam-macam kartun yang budak-budak suka dan mini water park dia yang buatkan anak asyik ajak nak mandi je.

Lagi gambar di

Contact

MyRus Resort Langkawi
Maps: Google Maps
66-68 Jl. Teluk Baru Pantai Tengah, 7000 Langkawi Kedah, Malaysia
Website: https://v2.myrus.com.my/
+60147973922

Lagi pakej percutian menarik. Klik