Kids CEO Playland Syurga Kanak-Kanak di Penang

Playground 4 Tingkat Terbesar Di Malaysia

Kids CEO Playland Syurga Kanak-Kanak di Penang

Kids CEO Playland ni merupakan syurga bagi anak-anak di Seberang Perai, Penang. Kalau korang nak ke Penang boleh bawak anak-anak singgah di Kids CEO Playland.

Bawa la anak-anak bermain dekat Kids CEO Playland pada hujung minggu atau cuti sekolah nanti. Best.

Kawasan Kids CEO Playland ini sangat luas dan terbahagi kepada 3 tingkat tau. Keseluruhan kawasan sangat bersih dan selesa untuk bermain. Tempat ni tak crowded dimana anak-anak boleh main sepuas-puasnya.

Staff di Kids CEO Playland ni semua friendly dengan kanak-kanak yang akan buatkan mereka lagi seronok. Juga ada mini cafe boleh santai-santai sambil makan minum.

Kids CEO Playland di Penang

Banyak permainan yang boleh dicuba seperti ball pool area, trampoline, spinning slide, high rainbow slide, swings, dan juga mini rock climbing area.

Kalau nak sambut hari jadi pun boleh, terdapat juga Cafe dan ruang tertutup untuk event dan birthday party di tingkat 3.

Dekat sini juga parents pun boleh main sekali semua benda dalam ni, make sure bawa stokin ya sebelum masuk ke sini.

List Permainan di Kids CEO Playland

Kids CEO Playland terbahagi kepada 4 tingkat iaitu:

Kids CEO Playland Syurga Kanak-Kanak

Tingkat bawah
Largest ball pool area, trampoline, mini bikes, sensor video games.

Tingkat 1
2 levels high CEO spinning slide, 2 levels high Rainbow slide, Jungle Gym, mini rock climbing area, swings, Vibrantly Colourful Crochet Playground

Tingkat 2
Pastel colour ball pool area, toys area, costume changing area, Lego area, Sand area, Cafe

Tingkat 3
Event or private birthday party room area.

Lagi gambar di

Contact

Kids CEO Playland
Maps: https://goo.gl/maps/1vukQEZtKUe6FJib6
3, Jalan Perda Jaya, Kawasan Perniagaan Perda Jaya, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang
Buka setiap hari kecuali Isnin
Harga tiket dari RM28.00. Korang boleh beli tiket kat sini siapĀ² 👉🏻

tiket Kids CEO Playland

Kalau nak bawa anak-anak ke Langkawi korang boleh baca: MyRus Resort Langkawi Hotel Bertemakan Kartun

Lagi pakej percutian menarik. Klik

pakej percutian di pulau pinang